Over mij

Hej!

Ik ben Brenda en het gezicht achter het merk Barabrenda. Ik woon samen met mijn vriend Matthijs en onze dochter Lena in Driel. Ik vind het super leuk om creatief bezig te zijn  en dingen te ontwerpen en maken. En het is nog leuker als je daar iemand anders blij mee kan maken!

In Utrecht heb ik aan het Nimeto gestudeerd. Een school met creatieve opleidingen, waar ik koos voor de richting interieur. Na mijn studie heb ik 13 jaar voor een groot Zweeds bedrijf gewerkt als Interior Designer en Visual Merchandiser. Daarna werkte ik bijna 5 jaar in een cadeauwinkel met atelier, waar mensen werken met afstand tot de arbeidsmarkt. Nu werk is als Visual Merchandiser voor Dille & Kamille in Arnhem.

Het begon allemaal met een knuffeltje dat ik maakte voor een vriendin die was bevallen van haar kindje. Ik kreeg daar zoveel leuke reacties op, dat ik besloot om daar iets mee te gaan doen. Naast knuffels ben ik meer producten gaan maken. Ik werk veel met stof en daarnaast vind ik het erg leuk om kaarten te ontwerpen. Alles wat onder het merk Barabrenda wordt verkocht heb ik zelf gemaakt en vaak ook zelf ontworpen. De naam Barabrenda heb ik bedacht tijdens mijn afstudeerproject voor mijn fictieve bedrijf. En ben ik altijd blijven gebruiken.

Naast mijn eigen merk verkoop ik ook producten van andere merken, die passen bij mijn eigen producten en het assortiment aanvullen. De collectie wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe ontwerpen en producten. Wil je helemaal op de hoogte blijven? Dan kun je mij volgen op Instagram en/ of Facebook.

Dus ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor iemand of lekker voor jezelf? Dan ben je hier aan het goede adres! Je bestelling wordt altijd ingepakt als een leuk cadeautje. Nou ja... behalve de meubeltjes dan!  Veel producten zijn ook geschikt om als brievenbuspost te versturen. Dus als je iemand per post wilt verrassen, dan kan dat ook. Ik wens je heel veel plezier met het bezoeken van de website.

Liefs Brenda

 

 

 

© 2018 - 2024 Barabrenda | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel